[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

19 pacientë me Covid 19 në Spitalin e Pejës, 4 prej tyre në gjendje të rëndë shëndetësoreNë Spitalin e Përgjithshëm të Pejës aktualisht janë duke u trajtuar 19 pacientë me Koronavirus.Sa i përket gjendjes së pacientëve: 9 pacientë janë në Oksigjeno terapi dhe nga këta 4 pacientë janë në gjendje më të rëndë.1 Pacientë është shëruar gjatë 24 orëve të fundit.

Postimi i plotë:200 pacientë kanë kryer analiza gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.Në total këta pacient kanë bërë 2,781 analiza.

3 lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 1 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 3 foshnje, të gjithë të gjinisë mashkullore.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 218 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, dhe nga këta

13 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 83 shërbime Radiologjike, dhe prej tyre 38 Rëntgena, 35 EHO dhe 10 CT-ja.

Aktualisht po trajtohen 19 pacientë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve: 9 pacientë janë në Oksigjeno terapi dhe nga këta 4 pacientë janë në gjendje më të rëndë. 1 Pacientë është shëruar gjatë 24 orëve të fundit.

 

Menu Title