.
×

A e dini se kengetarja Dona Janova studion ne Amerike?Këngëtarja e re, Dona Janova, që debytoi me mjaftë sukses në skenën e muzikës shqipe në Kosovë do të jet edhe këngëtarja më e arsimuar në Kosovë.

Ajo me mjaftë sukses vazhdon studimet në  lëmin Public Policy & Management në Rochester Institute of Technology në SHBA.

Bazuar në rrjedhshmërinë gjuhesore dhe fjalorin e saj të pasur të gjuhës letrare shqipe, Dona ka të gjitha parakushtet të jetë edhe moderatorja më e kërkuar e programeve muzikore televizive në vend!

Shumë suksese Donës!