[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

A e ke shkarku hala Aplikacionin ebaa? Me një klik e-commerce platformen n’telefon e ki … Shkarko aplikacionin me një klik në  https://bit.ly/2YhONQR dhe bëhuni gati për datat 12 
dhe 13 korrik. E-days kampanja më e madhe e vitit në ebaa me zbritje në të gjitha kategoritë .  
 

 

E-Commerce platforma Ebaa ka lansuar aplikacionin e saj për Android dhe Iphone duke 
ju mundësuar të bleni në çdo kohë nga telefoni juaj  
Aplikacionin ju mund ta kërkoni edhe kështu :  
Ne Google Play : e-baa 
Ne Appstore : e-baa 
 
 
Blej Online nga 70000 produktet apo 21 kategoritë e blerjes (Ushqimore, Higjienë, 
Kozmetikë, Tekstil, Veshmbathje, Tekstil Shtëpiak,  Elektronikë, Amvisëri, Plastikë, Lodra, 
Kopsht, Librari, Dekorime, Autokozmetike, Mjete Pune, Pishina, Mobilieri, Smart home, 
Aksesorë, Ushqim për Kafshë).  
  
Ju mund  shfletoni shumë thjeshtë produktet brenda kategorive,  krijoni listën tuaj  
dëshirave “Wish List”,  shtoni apo largoni produktet nga Shporta,  ri-porositni lëhetësisht 
artikujt  cilët i keni blerë  herët,  aplikoni për kthim  produktit dhe shumë mundësi  
tjera  cilat mbeteni  i hulumtoni. 
Pikat kryesore  Aplikacionit: 
-Asortiman i gjerë i Artikujve 
-Kërkim i sofistikuar i produkteve  aplikacion 
-Ruajtje e historisë suaj  blerjeve  E BAA 
-Pagesa Cash on Delivery dhe me Kartelë Bankare 
-Shpërblime me Kupona  produkte  ndryshme 
   Kurr ma lehtë ske bo Shopping 
Artikull i sponzorizuar
Menu Title