.
×

A u vranë kështu shqiptarët në Irak(Video)Aviacioni amerikan ka sulmuar pjesëtarët e ISIS në Irak. Ndërkohë sot është bërë e ditur se nga një sulm ajror në Irak janë vrarë 11 xhihadistë, 8 prej të cilëve janë shqiptarë. Ditë më parë ka rrjedhur një video nga aksioni ajror i likuidimit të pjesëtarëve të këtij grupacioni.

Aeroplanët amerikanë tashmë kanë sulmuar pjesëtarët e ISIS nga ajri. Para pak ditësh ka rrjedhur edhe një video në të cilën shihet likuidimi i terroristëve nga ajri. Ndërkohë sot është bërë e ditur se nga sulmet ajrore kanë vdekur 11 xhihadistë ndërsa më së shumti të vrarë ka nga Kosova 6 prej tyre, njëri nga Maqedonia dhe një nga Shqipëria.

Pas publikimit të videos kanë filluar spekulime se kjo edhe mund të jetë një inicizim i vrasjes së tyre ose që tregon për mënyrën se si mund të jenë vrarë ata.