.
×

Agim Bahtiri dhuron para në emision. Ja pse!



Agim Bahtiri Kryetari i Mitrovicës dhe anëtari më i ri i VetëVendosjes ka shpërndan para në emision.

Për ta kuptuar arysen shikojeni emisionin më poshtë nga min 42:40 sekonda.