[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ai e Ajo nuk përmbahen, bëjnë sex në vend publikDy persona janë filmuar mesa duket duke bërë seks në një vend publik. Kalimtarët e habitur nuk mund të besonin në sytë e tyre ndërsa njeriu u pa duke bërë “lëvizje jo te duhura në publik”.
Dëshmitarët thonë se fundi i një gruaje ishte i ekspozuar dhe një burrë u duk i zhveshur, raporton Plymouth Live.
Një video nga skena duket se tregon një person të tretë, pjesërisht të zhveshur, afër tyre.
Një dëshmitar, i cili vetëm dhjetë minuta më parë kishte vërejtur një person të dyshuar të dehur që urinonte mbi vete, e etiketonte incidentin “live porno”.
Ndërsa nuk ka ndonjë ligj që ndalon marrëdhëniet seksuale në vendet publike, vetë njerëzit mund të ndiqen penalisht nëse ata i ekspozohen të tjerëve.

Menu Title