[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj vendosin të mos marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyreAlmeda Abazi dhe bashkëshorti i saj Tolga e kanë bërë gjestin e madh në këto ditë pandemie, shkruajnë mediat turke.Ata kanë vendosur që të mos e marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyre.

Tre në Amerikë dhe të tjerat në Turqi. Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj Tolga e kanë bërë gjestin e madh në këto ditë pandemie, shkruajnë mediat turke. Ata kanë vendosur që të mos e marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyre. Tre në Amerikë dhe të tjerat në Turqi.Ky gjest i ëtyre shtë duartrokitur dhe është thënë se duhet të merren shembull çifti ëi famshm turk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Menu Title