.
×

Arjan Çani: I dashuroj kurvat…Gjatë intervistës “Saja i Monte Kristos” që Çani ka pregatitur për Tahirin nën një mori pyetjesh ai e pyet për:

 

Çani: Si do ti frenosh  bijte e nënave dhe kurvave të të pengojnë? Sepse unë i dashuroj kurvat, i dua shumë.

 

Tahiri: Sepse unë mendoj që e vërteta do dali dhe s’do ketë bir nëne e bir kurve të më ndalojë.