[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Art Motion hap pikën e re në qytetin e Mitrovicës Kompania e shërbimeve  internetit dhe telvizionit Artmotion ka hapur pikën   re shitëse  edhe  qytetin e MitrovicësËshtë pika e dhjetë  radhë cila me lokacion gjendet  zemër 
 qytetit Sheshin Meh Uka.  
Art Motion po vazhdon  dominoj industrinë e shërbimeve teknologjike, duke siguruar internet  me shpejtësi të lartë për  gjithë përdoruesitkanalet televizive   shikuara dhe shërbim  profesional ndaj klientëve. 
 
Art Motion siguron shërbime  nivelit   lartë për  gjithë përdoruesitpërmes shërbimeve   ndryshme –  fundmi edhe përmes aplikacionit mobil i cili ju lejon  qaseni  gamën e gjërë  programacioneve kudo  jeni. 
  ardhmen e afërt presim edhe shumë risi  produkte  reja  Art Motion.
Menu Title