.
×

“Asi për vesh”, emërtimi qesharak i produkteve në marketeNë supermarkete gjatë blerjeve shumë klient kanë mungese të definimit të produkteve të caktuara. Rasti konkret ndodh edhe me pastruesit të pambukut që përdoret për veshët gjithmonë referohet “A keni asi..” apo “A din bre ajo, që osht e pambukt”.

Mirëpo nuk është problemi vetëm tek klientët, por menaxherët si duket kanë më së shumti problem me emërtim duke ja vënë emrin pastruesve të pambukut për vesh “Asi për vesh” në fatura.

E gjithë kjo filloi nga gazetarja Hafize Elshani e cila kishte publikuar në llogarin e saj në Facebook faturen duke ju referuar si diçka jo normale dhe e pa kapshme për tu bërë ky gabim në fatura në markete, Elshani nuk ka bërë të ditur marketin në fjalë.

Ja postimi i plotë i gazetares Elshani: 

“Asi për vesh”, emërtimi qesharak i produkteve në markete
Ky menaxheri që e ka bërë emërtimin në fatur siç duket me sh.fillore na qenka ama menaxher, rri ti rri.