.
×

Author Archives: Botapress

NimiTV i bashkëngjitet fushatës #rriNshpi – dhuron 3 muaj abonim FALAS për shqiptarët në diasporë

Përderisa në vendin tonë kompani të  shumta janë duke përkrahur fushatën sensibilizuese  #rriNshpi, NimiTV ka vendosur t’i bashkëngjitet kësaj fushate, por duke menduar për shqiptarët  e diasporës!  ​ Kështu, NimiTV ka vendosur që të ofrojë 3 muaj abonim FALAS për të gjithë shqiptarët e  diasporës të cilët nuk e posedojnë platformën e NimiTV. Në këtë mënyrë, familjarët dhe miqtë  tanë të cilët jetojnë në diasporë do ta kenë mundësinë të argëtohen dhe t’iu lehtësohet qëndrimi  në shtëpi gjatë periudhës së karantinës.​ ​ NimiTV mund ta shikoni pa dekoder, mjafton ta shkarkoni aplikacionin e NimiTV në Samsung  Smart TV apo LG Smart TV.  Të gjithë shqiptarët e diasporës mund të aplikojnë për t’u abonuar falas, duke klikuar KËTU.  ​ Pasi të  keni plotësuar formularin, ju do të  pranoni username dhe password në e-mailin tuaj./Botapress.info