.
×

Bernë: Promovohet në Bernë “SFIDË PËR DEMOKRACINË“ me autor Shefqet DibraniKësaj të shtundeje në Bernë bëhet promovimi i monografisë dy vëllimëshe
“SFIDË PËR DEMOKRACINË I – II”, (Hajdar Sadrija, kryetar i Degës së LDK-së
në Zvicër 1993 – 1997), me autor Shefqet Dibrani.

Të ftuar janë veprimtarë dhe krijues të shumtë në mesin e të cilëve: Gani
Qarri - publicist, prof. Sallah Januzi, Qamil Çekaj, Gjokë M. Gjoka,
protagonisti Hajdar Sadrija dhe autori i librit Shefqet Dibrani!

Promovimi mbahet me datën, 13 shtator 2014 dhe fillon në ora 18:00.

Adresa: Hotel ALPENBLICK, Kasernenstrasse 29; 3013