.
×

Bota Press me disajn të riTë nderuar lexues të gazetës Bota press!

 

E filluam më 1 shkurt të këtij viti dhe ja ku jemi pas 8 muajsh, me  një disajn të ri të punuar nga një ekip profesional i disajnerëve të kësaj fushe. Ata e kuptuan qëllimin tonë dhe e “vizatuan” vebsajtin me këtë disajn të ri e bashkëkohor.

Në ndërkohë kishim edhe një arsye tjetër që të bëjmë këtë risi jo vetëm të disajnit.

Ditëve të fundit ne patëm një problem të madh me portalin duke u sulmuar nga hakerë të panjohur dhe duke ndërprerë emetimin online.

Prandaj prej sot, më 6 shtator, po startojmë me disajn të ri dhe me përmbajtje aktuale dhe ekskluzive.

Prandaj rrini me ne se e keni më mirë!

Redaksia e Bota press-it