.
×

Brazil, zgjidhet Miss Prostituta 2014Pak ditë më parë në Brazil u zgjodh Miss Brazili, një 22 vjeçare nga shteti i Ceara.

Por në fundjavë, në Belo Horizonte u zgjodh edhe Miss Prostituta 2014. Fituesja e këtij konkursi të pazakontë është një 25 vjeçare, profesioniste me emrin Milena e cila fitoi përveç kurorës edhe 320 euro, si dhe një linjë produktesh bukurie dhuratë. Përveç titullit Miss Prostituta, u dorëzuan edhe çmimet Miss Pantera Transeksuale dhe Mister Boy.