[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Cakaj: Në mbështetje të Kosovës dhe Shqipërisë, jemi NJË drejt ëndrrës evropianeMinistri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, përmes faqes së tij zyrtare Facebook ka dhënë një mesazh të fuqishëm për kombin shqiptar.

Duke treguar mbështetet kombëtaren e Kosovës që po ndeshet me Anglinë dhe atë të Shqipërisë me Francën, ai ka shkruar:

Sot në mbështetje të pakursyer për Republikën e Kosovës dhe Shqipërisë jo vetëm për të dhënë mesazhin se jemi NJË por edhe për të vazhduar tutje në ëndrrën evropiane.

Menu Title