[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Cardi B shpërndan dhe pije për tërë mjekët dhe infermierët e New YorkReperja Cardi B ka bërë sot një gjest të madh për mjekët që janë duke e luftuar koronavirusit në New York Reperja ka treguar me anë të një postimi në rrjetet sociale se sot ka shpërndarë një donacion që përfshin pije për sistemin shëndetësore dhe emergjencën në New York.

Është e sigurt se fituesja e Grammy e vlerëson shumë ndihmën e profesionistëve shëndetësore, sidomos kur rastet me pandeminë dhe koronavirusin në Amerikë janë të larta.

Ajo ka dhënë donacion sot 20 000 shishe OWYN, një pije vitaminoze për spitalet e Neë Yoorkut, për stafin mjekësor dhe për ambulantat të cilët janë në vije të parë të frontit kundër pandemisë.

Menu Title