[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Cila është gjuha juaj e dashurisë? Zgjidhni një lule dhe zbuloni si i tregoni ndjenjat tuajaNë vendosjen e një standardi për dashurinë, ne vetëm e privojmë veten duke përjetuar lirinë e të qenit të dashur nga dikush tjetër në mënyrën e tyre.

Ne duhet të jemi të kënaqur të duam dhe të jemi të dashur, pa asnjë model. Dashuria është liri dhe kur zbulojmë mënyrën se si preferojmë të tregojmë dashurinë tonë, ne mund t’i ofrojmë shumë më tepër të vërteta personit tjetër pranë nesh.

A e dini se cila është gjuha juaj e dashurisë? Si vendosni ta demonstroni atë ndjenjë? Nëse nuk e dini, testi i sotëm do ta zbulojë!

Zgjidhni një nga lulet e paraqitura në figurë dhe bëni një hap tjetër përpara në lojën e vetë-njohjes. Nëse zgjedhja juaj ishte …

1.Orkide

Kjo do të thotë që ju pëlqen të shprehni ndjenjat tuaja me fjalë, një nga mënyrat më të mira për të treguar se kush e do rëndësinë dhe vlerën tuaj në jetën tuaj. Ju pëlqen të dërgoni mesazhe, letra dhe madje të shkruani këngë dhe poema dhe të ndjeni që ndjenjat tuaja përkthehen lehtësisht në fjalë. Sigurisht, kjo nuk ju ndalon të tregoni ato që dëgjoni përmes qëndrimeve, por fjalët janë shumë më kuptimplota për ju, edhe nëse ndonjëherë ju gjykojnë për këtë.

2.Luledielli

Kur vjen dashuria, ajo ndryshon plotësisht jetën tuaj. Sjellja juaj natyrisht e qetë lind një pasion dhe një dëshirë për të qenë së bashku aq intensivisht sa nuk mund të kontrolloni veten. Kontakti fizik për ju është thelbësor që personi të njoh ndjenjat tuaja të vërteta. Të puthurat para shtratit dhe të zgjohesh, të përkëdhelësh, të përqafosh, të mbash duart, ndër të tjera, janë mënyra juaj e preferuar për të treguar dashurinë, dhe kjo është shumë e çmuar.

3.Trëndafili

Ju e dini që një nga pasuritë më të çmuara sot është koha. Ne gjithmonë vrapojmë nga një përgjegjësi tek tjetra dhe, me këtë ritëm, ne mbarojmë kohën për disa gjëra. Por kjo është saktësisht mënyra që ju të zgjidhni për të treguar dashurinë tuaj, me kohë cilësore. Për ju, sakrifikimi i një pjese të kohës suaj për të qenë me personin tjetër është një provë e shkëlqyeshme e dashurisë, sepse kjo tregon që ju kujdeseni për të dhe dëshironi praninë e saj. Sigurisht, ai nuk e tepron deri në atë pikë sa të lëndon ty, por gjithmonë përpiqet të jetë në krah të tij. Kjo është një mënyrë shumë e veçantë për të treguar dashurinë.

4.Lule bore

Për ju, e dashura është duke u kujdesur, ajo po i kushtohet vetes personit tjetër dhe po bën gjithçka të mundshme në mënyrë që ai të jetë gjithmonë i lumtur dhe i kënaqur, kështu që mënyra juaj e preferuar për të treguar dashuri është përmes kujdesit. Bëni gjithçka për të kënaqur dhe investuar gjithmonë veten në marrëdhënie, sepse besoni se kjo është mënyra e vetme e vërtetë për të dashur. Shërbimi është diçka që ju bën shumë të lumtur. Nuk është një detyrim, por një zgjedhje që ju e bëni nga dashuria, dhe kjo është gjithmonë e vlefshme, për aq kohë sa ju nuk harroni të kujdeseni edhe për veten tuaj.

Menu Title