[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Del e pambuluar në Arabinë Sudite, fotot bëjnë xhiron e rrjetitMashael Al-Jaloud është 33-vjeçarja që nuk do t’ia dijë për rregullat. Ajo vendos të dalë e zbuluar në Arabinë Saudite, kur rregullat janë që çdo femër duhet të jetë e mbuluar kur të dalë në publik dhe nuk lejohet të ngasë makinën.

Kërkon embargo të armëve Parlamenti Evropian ndaj Arabisë Saudite

Arabia Saudite është një ndër vendet me rregullat më strikte kur bëhet fjalë për femrat. Fotot e gruas po bëjnë xhiron e rrjetit.

 

Menu Title