[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Dëmet nga tërmeti, tek Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave duket si situatë lufteTërmeti i rënë pasditen e sotme në Shqipëri ka shkaktuar dëme serioze në Fakultetin e Gjeologji minierave në Tiranë.

Në pamje dallohen pjesë të godinës të rëna në oborr dhe mbi makina. Fatmirësisht nuk ka dëme në njerëz.

Sipas IGJUEM ky është tërmeti më i fortë i regjistruar në 20-30 vitet e fundit.

Lëkundjet janë ndjerë në Tiranë, Gjirokastër, Pogradec, Fier, Dibër e Shkodër.

Menu Title