.
×

Deputeti i VV-së: As Albin Kurti nuk është i pazëvendësueshëmDeputeti i Vetëvendosjes, Xhelal Sveçla, ka thënë në Info Magazine të Klan Kosovës se Lëvizja është e sigurt dhe s’mund të ndahet.Ai ka shtuar se Vetëvendosjes funksionon përkundër dorëheqjeve të fundit dhe problemeve, pasi Lëvizja e ka bazën tek aktivistët e vet dhe jo tek figurat brenda partisë.Sveçla ka shtuar se askush nuk është i pazëvendësueshëm, madje as vet themeluesi i Lëvizjes, Albin Kurti.

“Nuk bëhet fjalë për ndarje, bëhet fjalë për dalje të ndonjë aktivisti nga Vetëvendosje. Ata janë të pakënaqur dhe nuk e gjejnë vetën aty”.“Këto problem mund ta ndalojnë rritje e Vetëvendosje, por nuk e dëmtojnë në afat të gjatë. Gjithashtu nuk e pengojnë në funksionim. Askush nuk është i pazëvendësueshëm në Vetëvendosje. Ne bazën kryesore e kemi tek dhjetëra mijëra aktivistë”.“Edhe Albin Kurti me dhjetëra herë ka qenë i arrestuar dhe Vetëvendosje ka funksionuar edhe kur ai ka qenë i arrestuar, as Albin Kurti, por as dikush tjetër nuk është i pazëvendësueshëm. Këtë e ka thënë edhe vet zotëri Kurti”.