.
×

Deputetja Duda Balja prenë Kurban për BajramSimbolika e festës së Kurban Bajramit është edhe therja e një kafshe, mishi i të cilës duhet të shpërndahet për nevojtarët dhe familjarët. Këtë ritual të besimit Islam e ka praktikuar edhe deputetja e kuvendit të Kosovës, Dudja Balje. Ajo ka publikuar një fotografi ku shihet duke prerë kurban për këtë festë myslimane.