.
×

Deputetja e Kuvendit të Kosovës viziton ambasadoren turke në QKUKDeputetja e Kuvendit të Kosovës nga Partia Demoktratike Turke, Myfera Shinik ka arritur në ambientet e QKUK-së.

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës është parë në repartin ku po trajtohet ambasadorja turke, Kivilcim Kiliç.

Kujtojmë që një aksident në orët e pasditës në fshatin Mramor ka bërë që tre persona të humbin jetën, ndërsa ambasadorja turke në Kosovë është lënduar dhe po trajtohet në QKUK.