[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

E dhimbshme: Reja e Shkurte Fejzës humbi babain në moshë të re 

E dhimbshme si e humbi babain reja e Shkurte Fejzes. Erza Dana është reja e këngërares së mirënjohur, Shkurte Fejza. Deri më tani, Erza është komentuar kryesisht për elegancen e saj.

Ajo, asnjëherë nuk ka dhënë shumë material për tu komentuar, siç po bëjnë rejat e tjera të këngëtareve.

Pra, Erza është treguar dhe vazhdon të tregohet tejet e rezervuar, e pa dashjen e madhe që të jetë personazh i përfolur e shumë evident në rubriken rozë.

Siç kuptojmë, Erza e ka humbur të atin gjatë luftës së fundit, në ofenziven e Gjakovës, duke e lënë atë në moshë shumë të vogël.

Menu Title