[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Fadil Kajtazi kërcënohet dhe ofendohet rëndë nga një fans i Vetëvendosjes! 

Botapress, 25 Maj – Eksperti i sigurisë dhe bashkëpunëtor i hershëm i Presidentit Rugova, Fadil Kajtazi ka marrë kërcënime dhe ofendime të rënda nga një ithtar i Vetëvendosjes dhe Albin Kurtit, shkruan Botapress.
Kërcënime dhe ofendimet janë bërë përmes një komunikimi në Facebook.
Sipas bisedës me kërcënime e ofendime të cilën e ka postuar vetë Fadil Kajtazi në Facebook personi mban “emrin” Lul Zalli që mendohet se është emër i rrejshëm dhe nga postimet e tij del se është ithar i Vetëvendosjes dhe i Albin Kurtit.
Ja fjalori kërcënues, ofendues dhe tepër i ulët i këtij fansi të Vetëvendosjes i cili fsheh emrin e tij të vërtetë dhe ka një fake name në Facebook me “emrin” Lul Zalli!

Menu Title