[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Familja e Fadil Hysenaj bëhet me shtëpi për Festën e Bajramit nga antarët e grupit Marakli T’Shpijave 

Familja Hasanaj nga Fshati Abri e Epërme sot ka një festë të vecantë në prag të festës së Bajramit. Familja Hasanaj është bërë me shtëpi falë angazhimit dhe ndihmës së anëtarëve të grupit Merkali T’Shpijave. Anëtarët e këtij grupi sot i kanë dorëzuar qelësat e shtëpisë familjes së Fadil Hysenajt!
Lajmin e kanë bërë të ditur anëtarët e antarët e grupit Marakli T’Shpijave.
Për më shumë shih fotot në vazhdim!

Menu Title