.
×

Familja e Mejdi Krasniqit ka nevojë për ndihmën tuajMejdi Krasniqi nga fshati Smallush komuna e Lipjanit kërkon ndihmën e njerëzve pasi jeton në kushte shumë të rënda për jetes, shkruan Botapress.info

Krasniqi është kryefmiljar për gazeten Botapress thotë se jeton në një dhomë dhe është rast social, gjendjen shëndetësore e ka të rënduar, është rast social por sipas Mejdi Krasniqit ndihma që merr 100 euro nuk i del as për ilaçe dhe as për ushqim, shkruan Botapress.info

Ky është numri i kësaj familje dhe nëse mund ta ndihmosh telefonon në këtë numer: 045-910-351