[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Fatime Kalimashi: Pse?Pse njerëzit që i duam janë larg
Shihemi aq rrallë kemi aq mall
Sa bjeshkët me male
Ka të tjerë që na duan në jetë
Por njerëzit e mirë i zgjedh zemra vet
Pse njerëzit që i duam
Nuk i kemi afër t’i përqafojmë
Edhe pse pranë kemi njerëz të çmuar
Prapë dikush ka për të na munguar
Pse jeta nuk është e drejtë
Me mua me ty dhe me të tjerët
Askush askënd nuk do ta kishte lënduar
Askujt asgjë s’do t’i kishte munguar
Pse në këtë botë jemi kaq të ndarë
Pse zemrat tona nuk u bënë bashkë
Pse jemi larg e nuk takohemi kurrë
Pse jetojmë si stralli e eshka
E nuk dashurohemi si guri e bjeshka
FK

Menu Title