.
×

Fermerja Krasniqi fotografohet lakuriq, që të shpëtoj fermën (Foto/Video)Qëllimi është i mirë: për të ruajtur fermën Ten Speed Greens të dhe për të blerë tokë të ende, në Florida të SHBA-ve.

 

fermerja111

fermerja222

 

fermerja333

Claire Mitchell dhe Danielle Krasniqi filluan iniciativën e tyre në internet.

Një kalendar në të cilin fshataret paraqiten “të mbuluara” vetëm me fruta dhe perime. E gjithë kjo ka ndodhur në Florida, arsyeja është për mbledhjen e fondeve të nevojshme për të vazhduar aktivitetin e tyre të biznesit.