[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Gani Geci jep lajmin: LDK është e paraAi nuk po garon për deputet por ka qenë aktivë në këto zgjedhje për faktin se ka garuar vajza e tij Marigona Geci për deputete në Kuvendin e Kosovës nga LDK-ja. Por Gani Geci ka dhënë lajmin se LDK është e para dhe se ka 1 deputet më shumë sesa VV-ja.
LDK E PARA
Një deputet e kemi më shumë.
Numëroni votë për votë!
Komisioner te nderuar qendroni ne vend votime, ka shkruar Gani Geci në Facebook.

Menu Title