.
×

Gazetarja pyet të riun ku punon, ai habit me përgjigjeGazetarja ka dal në teren për të realizuar një intervist dhe rrugës has në një djal të ri, të cilin e pyet se ku punon ai përgjigjet kështu:  Në SHRRSH.. Shtepi-Rruge-Shtepi :

Video