.
×

Gjithë sytë drejt Victoria Beckham në aeroport 

Ajo kurrë nuk ka qenë njëra që përzihet në sfond.Dhe Victoria Beckham u sigurua që të gjithë sytë do të ishin tek ajo ndërsa ajo u hodh poshtë në aeroportin John F. Kennedy të New York-ut.

E veshur me elegancë duke përplasur ngjyrat, stilistja 45 vjeçare la përshtypje ndërsa shëtiste në terminal.