.
×

Gomez dhe Bieber bashkë edhe në pushimeJustin Bieber dhe Selena Gomez janë të pandashëm, dhe nuk mund të ndalen duke udhëtuar.

Çifti është parë duke u kënaqur me pamjet e ishullit St. Martin ku edhe postoi disa fotografi në instagram.

Dashuria me të vërtetë fitoi për këta dy, kjo është e sigurt.