[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Haradinaj numëron sukseset si kryeministër i KosovësKryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka numëruar sukseset e tij gjatë periudhës në krye të Qeverisë.

Ruajtja e tërësisë territoriale dhe e sovranitetit të vendit, taksa prej 100 për-qind ndaj produkteve serbe dhe ligji për Ushtrinë, Ministrinë e Mbrojtjes dhe shërbimin në Ushtri, Haradinaj i ka cilësuar si tre të arriturat më të mëdha.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të tij në Facebook.

” 100% KOSOVË

Të dashur qytetarë,

Ne guxojmë të krijojmë. Gjatë kësaj periudhe qeverisëse, këto janë vetëm disa nga vendimet madhore që janë realizuar.

 1. Ruajtja e tërësisë territoriale dhe e sovranitetit të vendit
 2. Taksa 100% ndaj produkteve serbe
 3. Ligji për Ushtrinë, Ministrinë e Mbrojtjes, shërbimi në Ushtri, FSK
 4. Shmangia e kolapsit energjetik që në ditët e para të Qeverisjes
 5. Statuti i Trepçës, bordi, xhirollogaritë, Trepça 100% Kosovë
 6. Zonat ekonomike në Komuna
 7. Ligji për Investime Strategjike
 8. Ligji i Pagave
 9. Ligji i Prishtinës
 10. Përmbushja e kritereve për Liberalizimin e vizave
 11. Buxheti më i madh në historinë e Kosovës për vitin 2019, në vlerë prej 2.3 miliard euro
 12. Kosst-i i pavarësuar
 13. Njohja e statusit te viktimave te dhunës seksuale gjate luftës
 14. Ligji i Statusit të Punëtorëve Arsimorë për vitet e ‘90-ta
 15. Rikthimi i Pallatit të Rinisë Komunës se Prishtinës
 16. Lirimi nga tatimet në import të pajisjeve të teknologjisë informative me tatim zero doganor dhe lirimet nga taksat doganore për lëndë të parë për prodhuesit vendorë
 17. Zgjidhja e statusit te zjarrfikësve dhe nivelizimi i koeficienteve
 18. Zona e Veçante Ekonomike Amerikane ne Gjakove dhe Parku Inovativ dhe Trajnues Kosovaro-Gjerman ne Prizren
 19. Aksioni për pastrimin e Kosovës nga mbeturinat dy dekadëshe
 20. Vendimi për kompensimin e orëve shtese për punën jashtë orarit te zyrtareve policore
 21. Fuqizimi i sistemit te drejtësisë përmes: rritjes se pagave për gjyqtarët dhe prokurorët, miratimi i pakos se ligjeve te Agjendës se Reformave Evropiane për sistemin e drejtësisë
 22. Ligji për ndalimin e lojërave te fatit
 23. Shpëtimi i Telekomit nga kontratat e dëmshme
 24. Kthimi i pronave për nevojat e Komunave të Kosovës

RH”

Menu Title