[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Hetem Ramadani ma shpëtoi jetën! Shfaqet në emision djaloshi që u mjekua nga aiNë emisionin ku ishte i ftuar Hetem Ramadani u shfaq dhe një djalosh 16 vjeçar që ishte pacient i Hetem Ramadanit në të kaluaren.
Ai tha se ma shpëtoi jetën Hetemi nga kjo sëmundje.
Shikojeni me poshtë dhe kuptojeni se si u shërua!

Menu Title