[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Historia e gruas që shpëtoi në Thumanë, u largua nga pallati pas tërmetit të 21 shtatoritKjo grua e moshuar, banore e Thumanës, është e vetmja që u largua nga pallati pas tërmetit të 21 shatorit. Ajo braktisi apartamentin dhe bleu shtëpi private.“Unë kam pas banuar në pallat atje ku u bë ajo tragjedia e madhe. Kur ra tërmeti i parë erdhi djali nga Italia dhe bleu këtë shpinë private, 25 milion lekë. Tani u shemb edhe kjo nga tërmeti, por të paktën jetën ma shpëtoi djali”, tregon gruaja e moshuar.

Familjet e tjera nuk e kishin mundësinë ekonomike dhe nuk mundën të lëvizin nga ai pallat. Disa nuk kishin mundësi ekonomike dhe disa nuk e morën seriozisht tërmetin. Përgjegjësia e gjitha bie mbi shtetin. Derisa grupet e vlerësimit kishin ardhur dhe pallatet u shpallën të pabanueshme banorët nuk duheshin lejuar të rrinin më aty.

Top Story/ Historia e gruas që shpëtoi në Thumanë, u largua nga pallati pas tërmetit të 21 shtatorit

Top Story/ Historia e gruas që shpëtoi në Thumanë, u largua nga pallati pas tërmetit të 21 shtatoritEmisioni i plotë në youtube?https://youtu.be/leMnYIeXfD0Kjo grua e moshuar, banore e Thumanës, është e vetmja që u largua nga pallati pas tërmetit të 21 shatorit. Ajo braktisi apartamentin dhe bleu shtëpi Private. “Unë kam pas banuar në pallat atje ku u bë ajo tragjedia e madhe. Kur ra tërmeti i parë erdhi djali nga Italia dhe bleu këtë shpinë private, 25 milion lekë. Tani u shemb edhe kjo nga tërmeti, por të paktën jetën ma shpëtoi djali”, tregon gruaja e moshuar.Familjet e tjera nuk e kishin mundësinë ekonomike dhe nuk mundën të lëvizin nga ai pallat. Disa nuk kishin mundësi ekonomike dhe disa nuk e morën seriozisht tërmetin. Përgjegjësia e gjitha bie mbi shtetin. Derisa grupet e vlerësimit kishin ardhur dhe pallatet u shpallën të pabanueshme banorët nuk duheshin lejuar të rrinin më aty.

Publiée par Top Story në Top Channel sur Mardi 10 décembre 2019

Menu Title