[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Hysen Zeka ka nevojë për mjekim jashtë vendit 

Hysen Zeka nga Prishtina vuan nga sëmundja Lymphoplasmacytic Lymphoma-Amyloidosis dhe ka nevojë urgjente për mjekim jashtë vendit.

Për mjekimin e tij nevojiten 160 mijë euro. Në pamundësi të mbulimit të shpenzimeve, familja e tij po kërkon ndihmë për sigurimin e këtyre mjeteve.

Të gjithë personat që duan të ndihmojnë në këtë rast, mund ta bëjnë këtë përmes të dhënave që janë të renditura më poshtë.

Banka:Raiffeisen Bank Kosovë

Emri:Perihane Zeka(bashkëshortja)

Nr.xhirollogarisë:

Për Kosovë-1501001002193941

Për jashtë vendit IBAN :XK051501001002193941

Sëift Code: RBKOXKPR

Numrat kontaktues:

+383 45 555 662

+383 44 939 334

 

Menu Title