[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

I riu nga Kamenica që bën shpikje robotike nga riciklimiGëzim Morina, një i ri nga një fshat i Kamenicës, mbledh pajisje elektronike në deponi dhe me to ndërton mjete të ndryshme robotike.

Disa shpikjet e tij janë: pajisje për t’i trembur qentë, dronë, aeroplanë të vegjël etj.

VIDEO

Menu Title