.
×

Ish-ministri kërkon që Kurti të marrë masa për zyrtarët serb që marrin paga pa shkuar në punëQeveria e Kosovës mori sot disa vendime, ndër ta edhe shkarkime të shumë zyrtarëve.Pas këtyre vendimeve të marra nga qeveria e udhëhequr nga Albin Kurti ka reaguar ish-ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani.

Hasani tha se mbi 200 zyrtarë serb marrin paga nga buxheti i Kosovës pa shkuar asnjë ditë në punë.

Sipas tij, Kurti duhet të merret edhe me këta zyrtarë që i kushtojnë shumë buxhetit të vendit.

Postimi i plotë:

Mbi 200 zyrtarë serb marrin paga nga buxheti i Kosovës pa shkuar asnjë ditë në punë. Këta zyrtarë janë të angazhuar në të gjitha ministritë e qeverisë së Republikës së Kosovës.

Kryeministri Albin Kurti duhet të merret edhe me këta zyrtarë që i kushtojnë shumë buxhetit të Kosovës.

Qeveria duhet të shohë pse këta zyrtarë nuk shkojnë në punë, ose t’i bind që të vijojnë punën rregullisht ose të shkarkohen.