.
×

Kamera e fshehur për Anxhelen. Shikoni çfarë i bëjnë!Anxhela Peristeri ishte mysafire në emisionin Kojshia Show që shfaqet në RtV21.

Ajo ishte preh e një kamere të fshehur të përgatitur nga Sadri Imeri autor i emisionit dhe këngëtari Mateus Frroku që ishte mik i saj.

Shikoni çfarë i bëjnë minuta 18:00 te.