.
×

Kaq minuta duhet të prisni nëpër pikat kufitareBotapress 18 Janar – Pritjet nëpër pikat kufitare janë shkurtuar. Pritja më e gjatë për të hyrë në Kosovë është 5 minuta, derisa për të dalë duhet të presësh më së shumti 10 minuta.

Bazuar në të dhënat e Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, të publikuara sot, të gjitha pikat kufitare janë të lira dhe se hyrja dhe dalja mund të bëhet nga tre deri në 10 minuta.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, gjithashtu bën të ditur se të gjitha rrugët janë të kalueshme.

Kufiri #Merdare: pritja është 5 deri 10 minuta për të hyrë në #Kosovë dhe 5 deri 10 minuta për të dalur. #Mirësevini #RrugëTëMbarë https://t.co/XoMk919jiB

Publiée par Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar sur Vendredi 17 janvier 2020

Kufiri #DheuiBardhe: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në #Kosovë dhe 5 deri 10 minuta për të dalur. #Mirësevini #RrugëTëMbarë https://t.co/t2hATUZmus

Publiée par Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar sur Vendredi 17 janvier 2020