.
×

Kështu janë rritur dy vajzat binjake të Vjosa OsmanitDua dhe Anda Osmani kanë lindur më 13 mars 2014. Ato tashmë po i mbushin 5 vjet dhe në përvjetorin e 11 të Pavarësisë së Kosovës, kaq janë rritur dhe kaq të bukura duken. Foto e tyre i ka shpërndarë në Facebook Vjosa Osmani, deputete e LDK-së, e ëma e Duas dhe Andës, shkruan Botapress.