[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kështu përgjigjet Ava Max kur e pyesin nëse di ta flas shqipenAva Max i dha përgjigje ndjekësit që e ka pyetur nëse di të flas shqip. Amanda Ava Koci është vajza me prejardhje nga Saranda, e cila me nofkën Ava Max ka arritur që të depërtojë në tregun ndërkombëtar të muzikës.

Ajo ka lindur më 16 shkurt të vitit 1993 në Wisconsin nga prindër shqiptarë, të cilët ishin emigrantë nga Saranda në Shtetet e Bashkuara të Amerikës mirëpo asnjëherë nuk e ka harruar prejardhjen.

Së fundmi madje dikush e ka pyetur në Instagram nëse e flet apo jo gjuhën shqipe dhe ajo i ka kthyer përgjigje duke thënë se shqipja ka qenë gjuha e saj e parë.

Menu Title