[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është gruaja e Burdushit(Foto)Botapress, 17 Nëntor-Ai është shfaqur shumë shpesh nëpër emisione të ndryshme me tendencën për t’i bindur njerëzit se ajo që ai thotë dhe bën është e vërtetë.Burdushi është i njohur në Kosovë si parashikues i fatit.

Përkundër faktit se shpesh është demantuar nga hoxhë e teolog të ndryshëm, ai vazhdon të bëjë punën e tij.E njohim atë, por asnjëherë nuk kemi parë dikë nga familja e tij.

Sot keni rastin të njiheni me bashkëshorten tij, e cila në shikim të parë duket sikur të jetë motra e Burdushit.

Ndryshe nga e gjithë kjo, sot Burdushi është arrestuar pasi Policia ka bastisur shtëpinë e tij ku ka gjetur mjete të ndryshme përfshirë armë, para, e gjëra tjera/GNB/

Menu Title