[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është vldeoja që ndau Bleron dhe Teutën, Shlkoni Pamjet!!Kjo është vldeoja që ndau Bleron dhe Teutën, Shlkoni Pamjet!! Pas shumë kohesh, Blero rrëfen historinë plote se si ka ndodhur rasti qe ata i dhëne fund martesës.Me teuten ishim te martuar gati 5 vite ishim nje cift shum i shkelqyer e kalonim mire gjitha gazetat shkruanin per ne por ajo jet mbaroi shum shpejt.

Sishte hera e pare me duket qe me kishte tradhtuar se kisha degjuar edhe me heret nga te tjeter kur thonin ky i tutet grujes dhe e rrespekton gruan por se kisha kuptuar pse me thonin ashtu shoket.Per me teper binduni vet duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on

Menu Title