.
×

Kjo i ndodhi njeriut më të fortë në botë kur vizitoi DubainKur njeriu më i fortë në botë vizitoi Dubain përrallor, u sigurua që të merrte vëmendjen e mjaftueshme. Ai hipi në një lamborghini dhe vizitoi disa pjesë të qytetit, por kur u kthye nga shëtitja e tij, ndodhi më qesharakja, transmeton Botapress.info

Duke qenë se është i madh në trup dhe lamborghini nuk ka hapësirë shumë të madhe brenda, njeriu më i fortë në botë e pati pak të vështirë të dilte nga vetura, transmeton Botapress.info

Ky është momenti kur ai mezi del nga vetura luksoze.

VIDEO