.
×

Kosova i vendos taksë MaqedonisëBotapress, 16 Gusht-Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka marrë vendim për marrjen e masës reciproke ndaj Maqedonisë Veriore në dy produkte.

Shala ka vendosur që ti vendoset taksa shtetit fqinj në importimin e Mjaltit Natyral dhe patatet. Vendimi futet në fuqi menjëhherë.Ky vendim i është nënshkruar edhe Doganës së Kosovës e cila obligohet që të zbatojë masat nga pika e parë e këtij vendimi./