[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

KRU Prishtina hap pikat për pagesa duke filluar nga e hënaKRU”Prishtina” ka hapur të gjitha pikat e arkëtimit për pagesën e faturave nga nga ora 09:00 – 16:00.Vendimi është marrë duke u bazuar në ndryshimin e vendimit të Qeverisë së Kosovës për lëvizjen dhe qarkullimin e lirë.

“Ju njoftojmë se duke filluar nga dita e hënë, 30 mars 2020 të gjitha pikat e arkëtimit do të jenë të hapura , aty ku ju mund të bëni pagesa për shërbimet e ujësjellësit dhe kanalizimit. Ky vendim vlen për të gjitha komunat në zonën e shërbimit”.

“Paguani faturat e ujit, gjithnjë duke u bazuar në rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë”.

Menu Title