.
×

Kujdes, mos i parkoni më veturat në këto vende, ju konfiskohenParkimi në vendet e gjelbëruara dhe në hapësira ku nuk duhet është e shpeshtë në Kosovë, sidomos në kryeqytet. Por, tash ka filluar të aplikohet konfiskimi i targave dhe gjobave mandatore për veturat që parkohen në gjelbërim.

Ndërsa, edhe veturat që shumë shpesh parkohen afër fakulteteve do të ketë gjoba.

“Ndalohet parkimi në gjelbërim! Konfiskim i targave dhe gjobë mandatore. Shumë shpejt do të fillojmë me konfiskim të automjeteve kudo që e dëmtojnë gjelbërimin nëpër lagje, e sidomos rreth fakulteteve ku kjo dukuri është shumë më shpeshtë”, ka shkruar në facebook, Drejtori i Inspeksionit, Adonis Tahiri.