.
×

Kur martohen djemtë e ministrit Ramu Buja, “kallet flakë” krejt Kosova! (Video)      Dasma e dy djemve binjakë të ministrit Ramë Buja është bërë hit në internet, jo vetëm për gëzimin dhe madhështinë e organizimit por edhe për faktin se vetë ministri është shkundur duke kërcyer.

Dy djemtë e tij Vrullimi dhe Galdimi kanë zgjedhur të martohen në të njëjtën datë me të dashurat e zemrës.  Videoja e kësaj dasme ka marrë klikime të shumta në internet.

Se çfarë “salltaneti” dhe çfarë shpenzimesh u bënë në ëktë dasëm, shiheni këtë video dhe vlerësojeni vetë!