[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kuroni sëmundjet me çaj kamomileÇaji kamomile është një pije jashtzakonisht e shëndetshme dhe ka fuqinë e vet të kurojë një numër sëmundjesh. Nganjëherë ka edhe efekte anësore por nëse e konsumoni me kujdes do të përfitoni shumë të mira, ngase çaji kamomile:

Lufton pagjumësinë dhe vepron si qetësues

Ndihmon në imunitet

Përdorimi gjatë ciklit menstrual dhe kundër tensionit

Problemet me lëkurën

Dhimbjet e gojës

Menu Title